Partners

Ons jonge bedrijf is voortdurend op zoek naar samenwerkingen met bedrijven die onze klanten door middel van optimalisatie van processen kunnen versterken.

Dat we hierin niet alleen staan, blijkt wel. In de korte tijd van ons bestaan hebben we in TEMA Process een belangrijke partner gevonden voor het optimaliseren van industriële processen. Deze internationaal gerenommeerde partner is een groep ervaren Process Engineers die een achtergrond hebben in de procestechnologie.


TEMA Process BV is een gespecialiseerd ontwerp- en productiebedrijf voor Fluid Bed Systems voor het drogen van onder andere mineralen, chemicaliën, voedsel, voer en biomassa. Het TEMA Fluid Bed is naast drogen ook geschikt voor koelen, roosteren, torreficeren, puffen, blancheren, strippen, kruiden, kruiden steriliseren en pasteuriseren en calcineren.


Glistech BV is een dynamisch bedrijf in Nijkerk dat zich specifiek bezighoudt met de bouw van schakel- en verdeelinrichtingen tot 6300 ampère en van bedieningspanelen en besturingskasten. Het bedrijf bouwt met name voor de industrie en de utiliteitssector.